Casa > Notícies > Contingut

LED Street Lights Compare The Traditional HPS Sodium Street Lamp Tenir els següents avantatges:

Source:

Llums LED de carrer Comparar el llum de carrer de sodi HPS tradicional té els següents avantatges

1, estalvi d'energia: l'eficiència de la font de llum LED ha arribat als 110-120lm / W, l'eficiència global dels llums LED que la llum de sodi d'alta pressió; font d'alimentació d'alta potència amb font d'alimentació d'alta eficiència, efecte real d'il·luminació provat per la carretera actual amb sodi d'alta pressió Més de 60% d'estalvi energètic, el progrés tecnològic continua sent molt gran. Amb la ràpida millora de l'eficiència del LED, les llums LED d'estalvi d'energia demostren un gran potencial.

2, bona representació del color: el color de la llum LED és molt més gran que el llum de sodi d'alta pressió, l'índex de representació de color LED és alt (75 ~ 80), l'índex de representació de color de sodi d'alta pressió és només de 23, des del punt de vista psicològic visual, fins aconsegueixen la mateixa brillantor, les llums LED, es pot reduir la llum mitjana de la llum de sodi d'alta pressió més del 20%. I el camí es veu més brillant, se sent més còmode, el conductor se sent més segur.

3, de llarga durada: els llums LED disminueixen la llum, un any de falla lleugera inferior al 3%, l'ús de 10 anys encara arriba als requisits d'il·luminació de la carretera i disminueix la llum de sodi d'alta pressió, al voltant d'un any ha caigut més del 30%, de manera que , Les llums LED en l'ús del disseny de potència poden ser inferiors a la llum de sodi d'alta pressió, i la vida és més llarga.

4, protecció del medi ambient: el LED no conté metalls nocius com el mercuri i altres metalls pesants, no produirà contaminants, a diferència de la làmpada de sodi d'alta pressió o la làmpada d'halogenurs metàl·lics, posen en perill el medi ambient causat per danys.

5, baixos costos de manteniment: el nivell actual de la tecnologia i les projeccions dels resultats de les proves, la font de llum LED d'alta potència es pot utilitzar normalment durant 10 anys sense reemplaçar, i la tradicional làmpada de sodi d'alta pressió es reemplaçarà un any i mig, l'ús de la font de llum LED pot reduir considerablement els costos de manteniment. La temperatura de color 6 opcional: el LED pot satisfer les necessitats de diferents ocasions a la temperatura del color. Els requisits de temperatura de color interior i exterior són diferents. La il·luminació de la llar i la il·luminació comercial no són iguals, hi ha algunes botigues que necessiten utilitzar llum blanca LED alternativa per fer que els seus productes estiguin més de moda i refinats. Del color per conèixer l'apetit dels compradors. La temperatura del color de la llum de sodi a alta pressió és massa baixa, les persones deprimides i l'estat d'ànim hipnòtic, l'estiu groc pot donar a la gent la sensació de calor.

7, alt factor de seguretat: els llums LED són productes de baixa tensió, per descomptat, això és per a les llums LED del sol, 12V és suficient, la xarxa de les llums LED o la tensió 220V

Benvingut a la vostra consulta sales@sxyhzm.com

Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacti amb nosaltres
Address: N º 1, Xinxi Avenue, nou polígon, zona d'hi-Tech, XI City, Xina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua il·luminació elèctrica equips Co, Ltd