Casa > Notícies > Contingut

LED Flood Lights Advantage Compare To Traditional HID Lamp

Source:

L'avantatge de les llums LED d'inundació es compara amb la llum HID tradicional

El LED és una tecnologia d'emissió de llum semiconductora. El desenvolupament més primerenc del LED només pot ser vermell, utilitzat en equips electrònics. Amb el desenvolupament de la tecnologia, la il·luminació LED ha estat capaç d'emetre una gran varietat de colors de la llum i és àmpliament utilitzada en moltes indústries, el principal mercat d'aplicacions, incloent el tradicional mercat de senyalització i senyalització, mercat de retroiluminación, fanal, mercat, paisatge exterior Il·luminació i mercat d'il·luminació interior, mercat especial d'il·luminació. Les llums LED d'inundació tenen els seus avantatges únics.

1. Reduir els costos de construcció del sistema de distribució (cables, transformadors, caixes de distribució, ponts, etc.), túnels llargs, subministrament d'energia de llarga distància, cables, instal·lacions de distribució d'energia, la relació de costos és particularment gran, l'ús del LED les llums d'inundació a causa de l'estalvi d'energia poden reduir considerablement el cable i la inversió en equips de distribució de potència.

2. L'estalvi energètic de la llum d'inundació LED , en comparació amb la tradicional làmpada de sodi d'alta pressió, suposa un estalvi energètic superior al 40%.

La il·luminació d'inundació 3.LED pot aconseguir un inici en temps real, fàcil d'ajustar la brillantor, sense parpellejar, una àmplia gamma de tensió d'arrencada, pot aconseguir una gran varietat de mètodes d'estalvi d'energia, com carreteres, control de trànsit de túnels i altres elements intel·ligents. il·luminació

4. Els reflectors LED són d' alta fiabilitat, el manteniment diari i els costos de reparació són baixos, MTBF fins a 20.000 hores, llum de sodi d'alta pressió i tub fluorescente MTBF de menys de 10.000 hores.


Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacti amb nosaltres
Address: N º 1, Xinxi Avenue, nou polígon, zona d'hi-Tech, XI City, Xina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua il·luminació elèctrica equips Co, Ltd