Casa > Notícies > Contingut

El panell LED acumula el rendiment i l'aplicació

Source:

La llum del panell LED amb la seva uniformitat d'il·luminació és bona, és més alta, la simetria lleugera és suau, tranquil·la i d'altres característiques, s'utilitza àmpliament a l'oficina, a les escoles, als hospitals, als centres comercials, a la llar i en altres ocasions, es converteixen en LED durant la substitució de la reixeta tradicional plat El millor producte.

Disseny del producte

Llums LED del panell , que inclouen el disseny del marc important, la placa de difusió, la placa guia de llum, les boles de la llum, la força d'accionament, la placa d'alumini i altres components.

1, marc: la força del marc afecta la durabilitat

El marc és una part important de les llums del panell, un marc d'alta intensitat per fer que les llums del panell siguin més resistents. Marc de llum del panell LED de l'ús de diferències de material, el rendiment tèrmic no és el mateix. Segons les estadístiques, el material del marc actual de la llum del panell és principalment d'alumini, acer, PC, A6063, alumini, acer i altres materials.

2, placa de difusió: la diferència entre diferents materials de transmissió de llum

El paper de la placa de difusió és il·luminar la placa de guia de la llum per estendre's de forma simètrica, però també exercir el paper de punts de venda obscurs, l'ús de materials importants són acrílics, PC, PS, etc.

Segons el conegut, la transmitància de llum acrílica del 92%, PC 88%, PS probablement també el 80%, transmitància lleugera acrílica més alta que la PC, i el cost és baix, mentre que el seu rendiment anti-envelliment és feble; i el material per a PC és car, però un fort lligam anti-envelliment .

3, placa guia de llum: un gran impacte a la placa d'efectes de llum

La placa guia de llum funciona per desviar la llum desviada paral·lela a la placa transmissiva de llum en una direcció perpendicular a la placa transmissiva de llum, i la llum reflectida des de la placa guia de llum fins a la superfície posterior del llum del panell es reflecteix en el paper de reflexió . En aquest procés, però també per minimitzar la disminució de la llum, ja que en general, l'eficiència de la llum de la placa guia de la llum depèn en gran mesura del nivell de planificació de la xarxa, seguit de l'elecció del full.

4, potència: model de subministrament d'energia de corrent constant

El llum LED té dos modes d'alimentació, una font d'alimentació de corrent constant, aquest model obeeix a un alt valor PF de fins a 0,95, rendible; l'altra és una tensió constant amb constant subministrament d'energia actual, un rendiment estable, però obeeix al baix cost.

Classificació de productes

Les llums del panell LED tenen tipus directe i llum lateral que emeten dues categories.

La llum del panell lateral és de pes lleuger, facilitat d'ubicació i avantatges de transport, el desavantatge és fàcil de brillar no és simetria; La llum del panell de tipus directe és l'avantatge de la brillantor rica, el control de costos té la mà superior, el desavantatge no és deixar d'enfosquir, una zona fosca, transport i col·locació pesats, relativament inconvenients.

Les llums laterals del panell LED relatives al cost del tipus directe, a causa de la tecnologia de la llum del panell LED emissor lateral, són relativament grans, la qual cosa es determina pel costat del disseny del producte emissor de llum, que il·lumina els panells LED del costat que el tipus directe de habilitats i processos han de ser grans, el que fa que el rendiment del producte i l'homogeneïtat del producte siguin més difícils de controlar.

Avantatge del producte

La llum del panell LED té un mètode lleuger molt suau, ara comú del costat del mètode de la llum, la llum de la llum del cos és molt simètrica, de manera que la llum no és enlluernadora. L'ús en tots els àmbits pot ser útil per eliminar el resplendor.

tenim un bon preu per a la llum del tauler LED, benvinguda a la teva iqnuiry: sales@sxyhzm.com


Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacti amb nosaltres
Address: N º 1, Xinxi Avenue, nou polígon, zona d'hi-Tech, XI City, Xina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua il·luminació elèctrica equips Co, Ltd